logo
marketing@wpmaster.hu
+202553361

Írj nekünk!


[recaptcha]

 

Szolgáltatások

a

Online marketingtervezés és stratégia

Online marketing tervezés és megvalósítás a legmodernebb megközelítéssel. Innovatív módszerünk lényege, hogy online eszközök segítségével erős kötődést alakítunk ki a terméked vagy szolgáltatásod és az ügyfelek között, kizárólag hatékony eszközök alkalmazásával. Komplex online marketing tervet készítünk vállalkozásod egyedi igényeire szabva és ha szeretnéd, a megvalósításban is aktívan részt veszünk.

Webfejlesztés és keresőoptimalizálás

A legmodernebb, integrált fejlesztéssel készített honlapok és webshopok hozzájárulnak az erős kötődés kialakításához vállalkozásod és az ügyfelek között. A WordPress olyan rendszert biztosít, mellyel könnyen és gyorsan kezelheted honlapod és webáruházad tartalmát, egyénre szabható, kiemelkedően felhasználóbarát, bármire használhatod, legyen szó blogról, egy kis cég bemutatkozó honlapjáról vagy több ezer termékkel rendelkező webáruházról.

A SEO (keresőoptimalizálás) lényege, hogy a látogatók nem fizetett hirdetések (Google Adwords, Facebook hirdetés) segítségével érkeznek a weboldalra, hanem organikus kereséssel. Ahhoz, hogy növekedjen a honlapod organikus látogatóinak száma, minél gyakrabban és minél előkelőbb helyen kell megjelennie weboldaladnak vagy webshopodnak a keresőben, ha a vállalkozásodra jellemző kulcsszavakat írja be valaki a keresőbe.

a

Facebook oldal menedzsment

A Facebook nagyon hatékony kommunikációs eszköz, hozzájárulhat ügyfélköröd bővüléséhez és ismertséged növekedéséhez is. Megfelelő Facebook jelenléttel növelheted forgalmadat, márkád ismertségét és bevételeidet. Ha szeretnéd kihasználni a közösségi média előnyeit, akkor komplex Facebook stratégiát készítünk vállalkozásodnak, mely a következőket tartalmazza: Facebook oldal arculatának kialakítása, oldal menedzselés részletei, kezelőfelületek használata, oldalelemzések felhasználása forgalom növelésre, javaslat a tartalomra és hirdetésekre. Ha bármikor elakadnál, akkor a posztok és hirdetések elkészítésében is tudunk segíteni, de akár a teljes oldalmenedzsmentet is vállaljuk.

Miért van szükséged Facebook oldalra?

Az emberek nagy része rendszeresen használja a Facebook-ot, így könnyen és kis költséggel elérheted őket oldalad segítségével. Köztük vannak potenciális vásárlóid, megrendelőid, ügyfeleid.

Mire jó a Facebook oldal?

Céged, terméked bemutatására, ügyfélköröd bővítésére, ismertséged növelésére, kapcsolattartásra, rendezvényeid népszerűsítésére, költséghatékony hirdetések megvalósítására és ügyfeleid megismerésére az elemzések adatainak segítségével.

Hogyan kell kezelni a Facebook oldalt?

Ha még soha nem próbáltad, vagy ha már van Facebook oldalad, akkor is felmerülhetnek kérdések a kezelésével kapcsolatban. Például, mit és hogyan posztoljunk vagy hogyan kell hirdetést létrehozni? Facebook marketing szaktanácsadásunk segítségével nem csak elmondjuk, hanem meg is tanítunk, hogy mit hogyan érdemes csinálni annak érdekében, hogy több ügyfeled legyen.

Google Adwords, Blog, Egyéb online marketing szolgáltatások

Ahhoz, hogy a Google keresőben még többen megtaláljanak sok esetben hirdetésre is szükség van a keresőoptimalizálás mellett. A Google Adwords segítségével a találati listák elején, illetve más kiemelt helyeken jelenik meg hirdetésed. Ehhez azonban ismerni kell az Adwords működését, kezelő felületeit és használatát, mely speciális szaktudást igényel. Ha szeretnéd, hogy még többen megtaláljanak a Google segítségével, akkor megtanítjuk hogyan használd az Adwords felületeit és segítünk megtervezni és kivitelezni Google Adwords kampányodat is.

A legújabb trendek alapján a blogolás nagyban hozzájárul az online marketing sikeréhez. Segítségével nem csak honlapod, webshopod forgalma növekedik, hanem szakértővé válhatsz a nagyközönség számára. Természetesen ehhez jól kell blogolni, de vajon mit jelent ez? Rendszerességet, szakértelmet, kiváló szövegezést és a bejegyzések folyamatos elérhetőségének biztosítását. Az általunk készített honlapok és webáruházak integrált bloggal rendelkeznek, melynek kezelése nagyon egyszerű. Ha szeretnéd tudni, mikor, mit, hogyan írjál, akkor segítünk a tervezésben, de akár a teljes blog menedzselést is vállaljuk.

A landing page egy olyan egyszerű fogadó oldal, melyre a Google-ből, Facebook-ról vagy máshonnan érkezik a potenciális ügyfél. Sokféle felhasználási lehetőséget biztosít, például azonnali vásárlást, ügyfél regisztrációt, továbbítást egy szolgáltatáshoz vagy termékhez, stb. Nagyon fontos, hogy úgy tervezzük meg és készítsük el, hogy megerősítse az oda érkezők szándékát, legyen szó vásárlásról vagy regisztrációról. Emellett fontos a hibátlan technikai megvalósítás is, hogy egyszerűen kezelhető legyen. Ha szeretnéd megismerni a landing page felhasználási lehetőségeit vállalkozásod esetén, akkor szívesen segítünk megtervezni és megvalósítani is.

a

Online marketing tanácsadás – Marketingtervezés, Weboldal, Webshop, Facebook oldal, Google Adwords, Blog