logo
marketing@wpmaster.hu
+202553361

Írj nekünk!


[recaptcha]

Ne légy lúzer! – 5 + 1 végzetes weboldal hiba

Ne légy lúzer! – 5 + 1 végzetes weboldal hiba

Nem tudod, hogy miért nem jönnek az új ügyfelek? Hát mert nem találnak meg az Interneten, de ha mégis megtalálnak, akkor meglátják a honlapodat és már ki is lépnek. Az emberek nagy része azonnal az internetes keresőket használja, ha valamilyen termékre vagy szolgáltatásra van szüksége és amikor a keresőben több ezer vagy millió találat van, és TE nem vagy az első néhány oldalon, akkor esély sincs rá, hogy a téged válasszanak. Nagy probléma az is, hogy sok honlap elavult, több éve készült és szó szerint “szét van esve”, nem működik megfelelően és nem mobilbarát. Ilyenkor potenciális ügyfeled belép, meglátja és kilép.
 
Vajon melyek a leggyakoribb hibák honlapok esetén, ami miatt ügyfeleket veszíthetsz?
 
1. Elavult, nem mobilbarát, nem reszponzív honlap – a technológia fejlődik és ezzel együtt az emberek igényei is, ami néhány éve megfelelt, ma már elavultnak számít, ezért fontos a weboldalad folyamatos tartalmi és technológiai frissítése. Az emberek nagy része mobiltelefonról is internetezik, ezért nagyon fontos az is, hogy honlapod minden eszközön megfelelően működjön.
2. Egyediség hiánya – miért téged válasszanak 500 másik ugyanolyan honlappal rendelkező cég közül? Hiszen éppen ugyanolyan olcsó havidíjas vagy ingyenes oldalad van, mint többieknek. 
3. Túl sok szín, forma, vizuális esztétika hiánya: szerinted mit gondolnak a termékeidről és szolgáltatásaidról, ha 10 szín és 5 betűtípus van a honlapodon? Azok a weboldalak a leghatékonyabbak, melyek megfelelő felhasználói élményt biztosítanak a látogatóknak.
4. Túl sok vagy kevés információ, adat, kép: hogyan találjon meg bármit is a látogató, ha te magad sem tudod, hogy hol van vagy egyáltalán nincs is?
5. Keresőoptimalizálás hiánya: hogyan találjanak meg a potenciális ügyfelek az Interneten, ha a Google sem tudja, hogy hol vagy?
+ 1 – Frissítés hiánya: miért nézzék meg újra a honlapodat és miért keressék újra a termékeidet, ha te hátradőlsz és várod a sült galambot?
Készíthetsz magadnak ingyenes honlapot vagy megkérhetsz egy jó szándékú “hozzáértő” ismerőst, hogy csinálja meg neked. De vajon tényleg megéri? Szerintünk nem! A mai világban azok a vállalkozások a legsikeresebbek, amelyek minden területen a jelen kor elvárásainak megfelelő eszközöket használják tevékenységeikben és így az online marketingben is. Azok a vállalkozások, amelyek pedig nem fektetnek időt és pénzt, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak, szinte biztos, hogy nem lesznek sikeresek, sőt akár tönkre is mehetnek.
Összefoglalva: ne légy lúzer! Nézd meg a honlapodat a fenti szempontok alapján! Tudnod kell, hogy már egyetlen hiba végzetes lehet a felsoroltak közül, egyetlen hiba elég ahhoz, hogy ügyfeleket veszíts!
Mit tehetsz? Kérd szakember tanácsát és ha hosszútávon sikeres szeretnél lenni, akkor legyen olyan weboldalad, amely maximálisan megfelel a jelen kor elvárásainak!

Ha kérdésed vagy szeretnéd, hogy átnézzük, weboldaladat, akkor töltsd ki az űrlapot és igyekszünk gyorsan válaszolni!


[recaptcha]